Kvinde anmelder overfald og voldtægt i Herning

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser vidner til et overfald i en gangtunnel ved Herning banegård. En 44-årig kvinde har anmeldt, at en mand overfaldt og voldtog hende, da hun var på vej hjem. (Foto: Foto: Mads Claus Rasmussen/arkiv/Scanpix)

En midaldrende kvinde fra Østjylland havde været i byen og var på vej hjem, da hun blev truet i en gangtunnel.

Der var tilsyneladende ingen vidner, da en kvinde tidligt søndag morgen blev overfaldet og voldtaget i en gangtunnel ved banegården i Herning.

Politiet har hele dagen efterlyst vidner, men søndag sidst på eftermiddagen har ingen endnu henvendt sig, oplyser vagtchef Lars Even, Midt- og Vestjyllands Politi.

Kvinden havde været i byen og var på vej til banegården for at tage toget hjem, da hun blev overfaldet i tunnelen mellem Godsbanevej og banegården.

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet kort efter klokken 6.30.

Kvinden forklarede, at en mand overfaldt og truede hende, og at han også voldtog hende. Der er kun få oplysninger om, hvordan det skete, men tilsyneladende har der ikke været våben involveret.

Som det er fast praksis ved anmeldelser om voldtægt, har kvinden søndag gennemgået en retsmedicinsk undersøgelse, men resultatet af den foreligger endnu ikke.

Der er ikke andre oplysninger om kvinden, end at hun er 44 år og fra Østjylland, oplyser vagtchefen.

Hun har givet et spinkelt signalement af gerningsmanden. Han beskrives som omkring 30 år, lille og spinkel og "mellemøstlig" af udseende. Han talte ifølge kvindens oplysninger dansk med accent.

/ritzau/