Debatindlæg Krifa til mureren Mette: Vi praler ikke med at være billigst
(Foto: Foto: Krifa)

Søren Fibiger Olesen er formand for Krifa.

Kære Mette Murer,

Jeg er helt enig med dig i, at der skal være plads til at prale lidt en gang imellem, hvis man, som du selv siger, har noget at have det i. Man kan være så begejstret, at man er ved at sprække af stolthed. Og sådan har jeg det, som formand for Krifa.

Jeg er så stolt af, at Krifa har flere hundrede fagfolk og specialister, der hver dag hjælper vores 200.000 medlemmer.

Jeg er stolt af, at Krifa kæmper for gode vilkår på arbejdsmarkedet for danskerne og vores medlemmer.

Jeg er stolt af, at Krifa forsker i danskernes arbejdslyst – og er førende på området. Alt sammen i arbejdet for at højne trivslen blandt vores medlemmer og danskerne generelt.

Og jeg kunne blive ved.

Men hvis der er noget, vi ikke praler med i radiospots, så er det at være billigst – for det er ikke nødvendigvis tilfældet. Jeg skal ikke kunne sige, hvis radiospot du har hørt. Men det er ikke Krifas.

Jeg er personligt dybt taknemmelig for at bo i et land, hvor man kan vælge lige præcis den fagforening, der giver mest mening for én selv. Vi har derfor længe slået et slag for, at markedsføringsloven også skal gælde for fagforeninger, så ingen danskere bliver ført bag lyset. Og så ingen fagforening kan prale af at være billigst og bedst, hvis de ikke har noget at have det i.

Der er til gengæld ingen grund til forvirring, når det kommer til overenskomstmøder i forbindelse med OK20. Det er ikke Krifas overenskomst, der forhandles – og vi holder derfor ingen møder. Men vi opfordrer til og tager selvfølgelig imod forslag med kyshånd, når det drejer sig om egne overenskomster, der skal forhandles.

Venlig hilsen
Søren Fibiger Olesen, formand i Krifa

Dette er et debat-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

via Listen To News