Kræmmermarked hænger i tynd tråd
Forhenværende statsminister Helle Thorning-Schmidt har tidligere besøgt Hillerød Kræmmermarked. Arkivfoto: Mogens Flindt, Scanpix.
Hillerød Kræmmermarked er kommet i klemme på grund af det kommende supersygehus.

Hillerød Kræmmermarked, der hvert år trækker 60-70.000 besøgende til, skal i 2019 flytte på grund af det kommende supersygehus, skriver Frederiksborg Amts Avis, torsdag.

En flytning vil koste omkring 10,5 millioner kroner, og selvom bestyrelsen bag Hillerød Kræmmermarked håber, at byrådet vil bevilge pengene, så anerkender den, at det er mange penge, og foreslår derfor, at Hillerød Kræmmermarked erstattes af to nye aktiviteter med samme formål - nemlig at skaffe penge til foreningerne.

- Det vigtigste for bestyrelsen er, at foreningerne kan fortsætte med at lave en indtjening. Drømmescenatiet er at få de 10 millioner, men det er rigtig mange penge, det anerkender vi. Hvis det ikke vil kunne lade sig gøre at få pengene, så vil vi gerne bibeholde foreningen og lave noget andet for byen, som også er til glæde og gavn for byen og foreningerne, fortæller bestyrelsesformand for Hillerød Kræmmermarked, Claus Andreassen.