Kræftramt DR-vært jubler: Ansætter sin kone som personlig assistent
Charlotte Bøving (th) har ansat hustruen Pernille som personlig assistent. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix/arkiv
Tv-lægen Charlotte Bøving laver tv sammen med Ibi Makienok, skriver en selvbiografi og er på vej med nye afsnit af "Lægen flytter ind".

Den kræftramte tv-læge, Charlotte Bøving, har så travlt, at hun har ansat hustruen Pernille som personlig assistent.

Det fortæller Charlotte Bøving til Se og Hør.

Her kan man også læse, at parret gør klar til at flytte i ny bolig. De har købt en ejendom med egen skov, 15.000 kvadratmeter grund og en bolig på 400 kvadratmeter.

– Jeg har simpelthen købt Pernille fri fra sit job, så hun kan arbejde på deltid for mig. Hun er dermed blevet min personlige assistent, så hun ordner mails, hunde, pakker bil og sørger for, at alt spiller. Jeg skal bare sætte mig ind i bilen, når vi tager på optagelse, siger Charlotte Bøving til ugebladet.

Derudover er der fuld fart på tv-opgaverne. Sammen med Ibi Makienok har Charlotte Bøving skruet et tv-projekt om organdonation sammen, dertil kommer en ny sæson af det populære DR-program "Lægen flytter ind", og så er den 50-årige læge og tidligere tophåndboldspiller ved at skrive en selvbiografi.

Samtidig fortsætter hun med at passe sine patienter i sin praksis i Varde.

- At passe mine patienter i klinikken er det vigtigste for mig. Her henter jeg mine erfaringer og min inspiration til at lave tv, har Charlotte Bøving tidligere sagt til JydskeVestkysten. Her fortalte hun også, at hun pusler med temaudsendelser med emner om, hvordan støj og skærmtid påvirker vores hjerner.

Charlotte Bøving fik konstateret kræft i september 2016 og blev gift med Pernille i maj sidste år.