Kolde vand-scener: Badehotellet-stjerner krøb sammen i sauna
Scenerne på stranden i Badehotellet var ekstrem kolde at optage.  FOTO: Mike Kollöffel/TV2
Serien Badehotellet har ikke været ren hygge at optage, der var dage, hvor det var så koldt udenfor, at skuespillerne måtte en tur i sauna bagefter for at blive varme igen.

Alt ser sommerskønt og dejligt ud i den rare tv-serie Badehotellet, som vises hver mandag på tv.2 klokken 20.

Men man skal ikke lade os narre, for optagelserne har visse dage været alt andet end behagelige. Især udendørs-scenerne ved vandet har til tider været en kold fornøjelse at få i kassen, fortæller Rosalinde Mynster, der spiller Fie, til Billed Bladet.

- Man skulle gå hele vejen ud over bakker og klitter for at komme ned til stranden. Det blæste og var koldt, siger hun om optagelserne lavet ved Slette strand.

Fik en suana hentet ind

Skuespillerne på serien skulle angiveligt have frosset så meget, at de fik seriens producent til at køre en mobil sauna ind, som de kunne sidde og varme sig i, når der var pause i optagelserne.

Desværre, fortæller Rosalinde Mynster, var saunaen der ikke netop de dage, hvor hun skulle rende rundt i badedragt og springe glad i vandet. 

Og det kolde vand var på ingen måde den unge skuespillers kop the, faktisk forholder det sig decideret modsat med badevand og Rosalinde Mynster, fortæller hun:

-  Jeg er altså ikke god til at gå i vandet. Jeg vil hellere have fjernet mandler.