Klaus Riskær gør comeback: Dropper Danmark

Klaus Riskær Pedersen er tilbage i direktørstolen. (Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix (arkiv))

Klaus Riskær Pedersen har flyttet alle familiens selskaber til London.

63-årige Klaus Riskær Pedersen har travlt. Ikke nok med, at han for nylig stiftede et parti med sit eget navn og vil forsøge at komme i Folketinget, så fortæller erhvervsmediet Finans, at han har travlt med at styre sine forretninger.

Han har nemlig gjort comeback som direktør, efter han har flyttet driften af samtlige familiens selskaber fra Danmark til Storbritannien.

Indtil for få måneder siden lå selskaberne i Reboot ApS, som er ejet af Klaus Riskær Pedersens tre sønner, men nu ejer datterselskabet Reboot International Ltd. det hele.

Reboot International Ltd. holder til i London og har Klaus Riskær Pedersen som direktør, skriver Finans.

- Indtil nu har jeg udelukkende fungeret som rådgiver på konsulentbasis. Men med mængden af opgaver er det uhensigtsmæssigt at opretholde den løsning. Derfor har vi flyttet al driften af selskaberne til London, og jeg er indtrådt i ledelsen af Reboot International.

- Det er lettere at samle det i London, siger Klaus Riskær Pedersen.

Han siger samtidig, at selskaberne er fri for danske problemstillinger, som i denne forbindelse er, at han for ti år siden blev dømt for omfattende skyldnersvig og fik frataget retten til at stifte og lede danske selskaber.

Klaus Riskær Pedersen og familien står blandt andet bag en smerteklinik, der vil bruge cannabis i behandlingen, brødfirmaet Pan Danés i den argentinske hovedstad Buenos Aires, Nube Serena, som producerer cannabis-kosttilskud i Sydamerika, og cykellygtefirmaet Duolight.