Kim Larsen aflyser koncerter: "Alt for udmattende"

Underholdning
Fredagsrock 2018 Kim Larsen på plænen i Tivoli under Fredagsrock fredag 13. juli 2018 (Foto: Foto: Torben Christensen / Ritzau Scanpix)

I Norge må de kigge langt efter den danske nationalskjald.

Kim Larsen & Kjukken har valgt at aflyse en række af sommerens koncerter.

Det drejer sig om syv koncerter i Norge, hvor man nu må kigge langt efter den danske nationalskjald.

- Som det er offentligt kendt, har Kim Larsen for nylig gennemgået et alvorligt sygdomsforløb, hvilket naturligvis tærer på kræfterne. Det har dog ikke haft betydning for de koncerter vi siden juni har spillet i Danmark og Sverige. Men det omfattende rejseprogram, som syv koncerter på ti dage i Norge kræver, er på nuværende tidspunkt alt for udmattende for Kim Larsen at gennemføre, står der i et nyt opslag på Kim Larsen & Kjukklens Facebook-side.

Det var ellers planen, at Kim Larsen skulle optræde til Canal Street Festival i Arendal på torsdag, men showet er sammen med seks andre norske koncerter nu aflyst.

- Vi undskylder mange gange overfor vores trofaste norske publikum og arrangører, skriver guitarist Jørn Jeppesen i opslaget på det sociale medie.

Se opslaget her:

Fredag den 13. juli måtte Tivoli lukke portene, da den gamle forlystelsespark i København blev fyldt til bristepunktet af gæster. De fremmødte, der nåede at komme i god tid, kunne opleve en ægte hitparade af sange fra Kim Larsens lange karriere.