Kendt tv-vært har mistet kørekortet: "Det er skide pinligt"
Emil Thorup har mistet kørekortet, og han er ikke stolt af det.  FOTO: Scanpix
Tv-værten og designeren har netop mistet sit kørekort for anden gang, og han er så flov over det, at han i første omgang løj for at skjule det.

Han er kendt for sin skæve personlighed og for at sige sin mening, men forleden blev den ellers så snaksaglige Emil Thorup mere stille.

Han har nemlig mistet sit kørekort i seks måneder, fået en bøde på 2.500 kroner og han er ikke meget for at indrømme det.

Den 32-årige tv-vært har tidligere mistet kortet. Det skete i 2009, fordi han kørte med alkohol i blodet, så den nye frakendelse gør ikke ligefrem Emil Thorup stolt, skriver BT

Derfor løj han i første omgang overfor Ekstra Bladet, da avisen spurgte ind til episoden, men det var en fejl, erkender han nu:

- Det er skide pinligt, og jeg håber, det er sidste gang, I skal skrive om mig i forbindelse med en færdselssag. Jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at undgå en gentagelse, men jeg vil ikke love noget, siger han oven på episoden.

Bilen skal ikke sælges

Den populære tv-vært har angiveligt kørt for stærk på en strækning, hvor man kun må køre 50 kilometer i timen. Da han i forvejen havde klip i kørekortet, røg det altså i denne omgang.

Det er ærgerligt, men heldigvis findes der offentlig transport, trøster Emil Thorup sig med:

Jeg kører mellem 50- og 60.000 kilometer om året og har mange foredrag, så alt bliver mere besværligt uden kørekort. Men heldigvis har vi offentlige transportmidler. Bilen sælger jeg ikke, den får min kæreste nok lov at køre i.