Kendt tv-vært dybt rystet: "Jeg får kvalme"
Jakob Kjeldbjerg er rystet over snyd og beskyldninger fra to Robinson-veteraner - blandt andre Michael Backer (th). Foto: Jens Nørgaard Larsen og Jeppe Bjørn Vejlø/Scanpix/arkiv
Jakob Kjeldberg truer med at forlade Robinson Ekspeditionen efter afsløring af snyd i det populære TV3-program.

Tv-vært og ekspeditionsleder på Robinson Ekspeditionen, Jakob Kjeldberg, er i tvivl om, hvad han føler, når han tænker på Michael Backer og Mathias Lynge, som to gange er blevet taget for at snyde:

– Jeg får kvalme af tanken om, at én af svindlerne står med trofæet til sidst.

Det sagde han første gang, de blev taget i at snyde, og hans holdning er fortsat den samme, siger Jakob Kjeldberg til Kendte.dk:

- Men jeg mener det stadig. Andreas (som også har snydt, red.) bærer jeg over med. Han var ny og så op til Backer og Mathias. Og han har da også været mand nok til at sige undskyld.

Facebook har Michael Backer og Mathias Lynge forsøgt sig med en længere forklaring. Men det giver Jakob Kjeldberg ikke noget for. Han finder opslaget for "dybt latterligt", og mener det virker "grotesk".

I opslaget skriver Michael Backer og Mathias Lynge blandt andet, at der undervejs har været en del uoverensstemmelser og "lokumsaftaler" med produktionsholdet.

Det afviser Jakob Kjeldberg overfor Kendte.dk, og siger, at de to ikke har noget med produktionsholdet at gøre, men at de skal leve og passe deres på øen.

Michael Backer og Mathias Lynge har tidligere deltaget i Robinson Ekspeditionen, og er indkaldt til den igangværende ekspedition som veteraner.

Men kaldes der igen på veteraner, bliver det uden Jakob Kjeldberg:

– Det står for min egen regning, men det bliver ikke med mig som ekspeditionsleder, at tidligere deltagere i Robinson Ekspeditionen kommer med igen. Hvis det skal ske, så skal TV3 også finde en ny ekspeditionsleder, slutter Jakob Kjeldbjerg.