Kendt TV 2-vært starter egen indsamling: Vil hjælpe parkinsonramte
Camilla Nørgaard blev ambassadør for Parkinsonforeningen i 2014. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix/arkiv
Camilla Nørgaard, Bodil Jørgensen, Nicolas Bro, Tonny Landy, Anne-Mette Rasmussen, Morten Ankerdal, Victor Feddersen og Louise Gade skal sammen med yderligere seks kendte danskere samle penge ind til Parkinsonforeningen.

Camilla Nørgaard, vært på TV 2 Sporten, har startet en indsamling for Parkinsonforeningen.

Hun mistede i 2010 sin far til sygdommen, og nu skal hun som ambassadør for foreningen få 5.000 kroner til at vokse sig større, skriver Billed Bladet.

Camilla Nørgaard er ikke ene om, at skulle få penge til at yngle. I alt skal 14 kendte danskere, blandt andre skuespillerne Bodil Jørgensen og Nicolas Bro, operasangeren Tonny Landy, som selv har Parkinson, og den tidligere statsministerfrue Anne-Mette Rasmussen, samle penge ind.

Grevinde Alexandra har skudt pengeindsamlingen i gang, og på Facebook skriver Camilla Nørgaard, at hun får hjælp af en masse gode mennesker til at lave et stort arrangement.

Ifølge Billed Bladet fortæller Camilla Nørgaard, at hun gennem arbejdet med foreningen har fundet en lille form for lettelse for sorgen over sin far.

Camilla Nørgaards værts-kollega Morten Ankerdal, OL-guldvinderen Victor Feddersen og tidligere borgmester i Aarhus Kommune Louise Gade er også blandt de kendte, der skal yngle penge for Parkinsonforeningen.