Kendt fra TV: Jeg synder med kage og drinks
Ibi Støving er en af de kvinder, der godt kan finde på at synde lidt ind imellem Scanpix/Bax Lindhardt
Sundhed står øverst på de fleste to-do-lister her i januar, men det kan også blive for meget af det gode, mener de danske kendisser, som gerne både ryger og drikker, hvis lejligheden byder sig.

En drink her og en is der, jo de kendte danske kvinder holder ikke igen, og hvor er det befriende at høre – sundhed er vigtigt, men det er morskab og nydelse også, mener en stor del af de kvinder, som Billed Bladet har spurgt ud om sundhed.

Ibi Støving

Hun er en af Danmarks smukkeste kvinder, og hun arbejder altså også for det. Der står nemlig sund mad og yoga på programmet hjemme hos Ibi, men ind imellem bliver det sat til side:

-…jeg synder da også af og til med drinks, smøger og kager. Så hellig er jeg heller ikke, siger hun til Billed Bladet.

LÆS OGSÅ: Det kan være en fordel at være sur

Cecilie Hother

-…jeg kan desuden spise slik morgen, middag og aften, siger Cecilie til Billed Bladet og fortæller, at hun er mægtig glad for søde sager, og har på den baggrund prøvet stort set alt inden for kure.

Cecilie er altså heller ikke en helgen, men hun forsøger at holde igen og lige nu kører hun ”5-2”-kuren, som hun synes godt om. Men giver hun sig selv lov, så kan hun lide både de salte og de søde ting.

Line Baun Danielsen

Den knivskarpe Tv-vært træner og spiser sundt. Hun fortæller, at hun forsøger at spise meget af det sunde og ikke alt for meget af det usunde. Men skal der være fest, så holder Line sig ikke tilbage:

-Når jeg skal skeje ud, ryger jeg en festsmøg, drikker vin og får en drink.

LÆS OGSÅ: Så nemt er det at undgå forkølelse

Vicki Berlin

Hos Vicki er det ikke søde sager og kage, der kommer på bordet, når hun skal synde. Det er ”macaroni and cheese,” fortæller hun til Billed Bladet. Hun elsker nemlig fed mad og den her ret, kan hun altså ikke stå for. Men den er ikke hverdagskost hos Vicki, for sund mad er vigtig:

-Jeg dyrker motion og spiser sundt – masser af grøntsager. Men jeg prøver også at nyde livet, siger hun.

LÆS OGSÅ: Økonom opfordrer til tvungen opsparing

De er ikke alene

Uanset om du er kendt for at dyrke en sport, stå på en scene eller sidde bag et kamera, så er sundhed vigtigt. Men flere af Danmarks dejligste kvinder synes også, at der skal være plads til at synde.

Mie Skov elsker for eksempel god kvalitets-is, og Pernille Højmark har en ting med flødeboller, i mens danseren Mie Moltke er vild med chokolade. Og Mette Blomsterberg synes, at der skal være plads til at bruge rigtig smør og få sig et glas vin.

Hun fortæller, at de hjemme hos dem går op i råvarer og at lave maden fra bunden, selvom det tager ekstra tid. De prioriterer sundhed, og hun kan lide sit liv præcis, som det er. Og skulle bukserne stramme lidt, ja så holder hun en lille pause med smøren.