Kendt DR-vært hyldet sammen med Frederik: Kolleger overraskede ham på live-tv

Stephanie Surruge og Kåre Quist ved en anden lejlighed. (Foto: Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

DR-værten Kåre Quist har også fødselsdag lørdag. Han fik sig lidt af en overraskelse fra kollegerne midt under dækningen af kronprinsens fødselsdag på Amalienborg Slotsplads.

Det er ikke bare kronprins Frederik, der kan lade sig hylde i dag. Også vært på TV Avisen på DR1 og royal vært, Kåre Quist, har fødselsdag lørdag.

Den kendte tv-vært fylder 47 år, og det blev bemærket, da han under dagens live-transmission fra Amalienborg, blev ønsket tillykke fra danskere, som i første omgang var mødt op for at hylde den 50-årige kronprins fra balkonen.

Kåre Quists to medværter i studiet, Stephanie Surruge og Mads Steffensen, gjorde nemlig de forbipasserende opmærksom på, at det ikke bare er Danmarks kommende konge, der har fødselsdag i dag.

- Skal I ikke ønske Kåre tillykke, råbte Mads Steffensen ud til publikum, hvilket blev kvitteret med et ”tillykke” den anden vej.

Det bliver dog ikke tid til meget fejring for DR-værten, der hele dagen vil være travlt optaget med dækningen af kronprins Frederiks fødselsdag.

- Det bliver en stor oplevelse, men det bliver også meget travlt og intenst. Jeg når at lave næsten otte timers TV på dagen – alt sammen for at fejre at kronprins Frederik runder de 50, har Kåre Quist fortalt til Billed-Bladet.