Kendt direktør fundet død i butik: Politiet efterforsker sagen

Krimi
Politiet undersøger dødsfald i Frankies MC Shop i Randers. (Foto: Foto: Google Maps)

Den 56-årige mand, der var et kendt ansigt i motorcykelkredse, blev fundet død i butikken fredag formiddag.

En 56-årig mand er fundet død i en motorcykelbutik i Randers.

Det drejer sig om Frank J. Rosenkrantz - bedre kendt som Franke - der fredag formiddag blev fundet død i Frankies MC Shop på Grenåvej.

- Vi ved ikke, hvad han er død af, og politiet er inde i sagen. De (politiet, red.) har lukket forretningen af, siger den afdødes tidligere svigerforældre, Joanna Rosenkrantz og Kurt Rosenkrantz Iversen, til Randers Amtsavis.

De oplyser til den lokale avis, at politiet har taget den 56-årige mands telefon og computer, og på dørene til butikken har ordensmagten sat klistermærker op.

Vagtchefen hos Østjyllands Politi bekræfter over for Randers Amtsavis, at de efterforsker sagen.

- Viser det sig, at der er tegn på, at der er sket en forbrydelse, så anser vi butikken som et muligt gerningssted, og derfor har vi på forhånd lukket af, siger vagtchef Martin Christensen.

Han oplyser, at politiet endnu ikke ved, om der er foregået noget mistænkeligt eller om døden skal tilskrives naturlige årsager.

Frank J. Rosenkrantz var et kendt ansigt i de østjyske motorcykelkredse, og i over 25 år har den østjyske iværksætter solgt maskinerne med de mange hestekræfter.

Frankies MC Shop har på Facebook delt et opslag om direktørens død, og i kommentarfeltet begræder en lang række motorcykelentutiaster dødsfaldet.