Kendt dansk par går fra hinanden
Johannes Nymark (tv) og Silas Holst går fra hinanden. Her er de fotograferet i Vild Med dans i 2014 sammen med deres to børns mor, Louise Mahnkopf. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix/arkiv
Silas Holst og ægtemanden Johannes Nymark går hver til sit. Bruddet er udramatisk, fortæller Silas Holst.

"Gnisten er forsvundet", skriver danseren Silas Holst i en meddelelse på Facebook. Her fortæller han, at han og ægtemanden Johannes Nymark efter syv års forhold går hver til sit.

Beskeden tikkede ud på Facebook tirsdag eftermiddag, skriver TV 2. Samtidig fortalte Johannes Nymark på Instagram, at forholdet var slut:

"Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig, som vi havde forestillet os det. Silas og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd - men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn", skriver Johannes Nymark i sin besked.

Silas Holst uddyber bruddet og skriver blandt andet, at det er sket "på ganske udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart":

"Og kærlighed som ægtemænd er den seneste periode blevet til en dyb venskabelig kærlighed og respekt til hinanden. Det er den rigtige beslutning for os at fortsætte vores liv som venner og fædre i tæt samarbejde", skriver Silas Holst.

Silas Holst og Johannes Nymark blev kærester i 2010, og tre år senere blev de gift. De har sammen med veninden Louise Mahnkopf børnene Maggie My og Bob Jones på tre og knap et år.

"Alle er så okay, som man nu er midt i en skilsmisse, men vi er en stærk lille familie, der stadig og for altid vil elske hinanden og være sammen om samarbejdet om vores vidunderlige børn, så vi skal nok klare den. Kærlighed er mange former, og nu skal vores kærlighed til hinanden tage en ny form, skriver Silas Holst.

I beskederne beder både Silas Holst og Johannes Nymark om, at børnene bliver skånet, og at de ikke har yderligere kommentarer.