Kendis-politikerne, der høstede stemmer ved sidste valg
Tour de France 2015 2.etape Utrecht - Zelande. Det har fordele at være et kendt ansigt som sportsdirektøren Brian Holm, når man skal vælges til et valg. Foto: Nils Meilvang/arkiv/Scanpix
En kendt ejendomsmægler og række prominente sportsprofiler fik et godt valg ved forrige kommunalvalg i 2013.

Tidligere tog de kegler som elitesportsfolk, og ved kommunalvalget i 2013 høstede de nye sejre med pladser i det lokale byråd.

De kendte ansigter fik et godt valg, og nu forsøger flere af dem at blive genvalgt ved valget den 21. november.

Brian Holm:

- 55 år.

- Har en fortid som professionel cykelrytter og arbejder i dag som sportsdirektør for cykelholdet Quick-Step Floors.

- Blev valgt til Frederiksberg Byråd i 2013 med 790 personlige stemmer, hvilket var næstflest af alle på den konservative liste efter partiets spidskandidat Jørgen Glenthøj, som i dag er borgmester.

 

Anders Gerner Frost:

- 41 år.

- Sammen med sin kone Stine driver han fire ejendomsmæglerkæder i Nordsjælland. Har været en del af tv-programmet "Hammerslag" på DR1 i en længere årrække.

- Blev valgt til Gribskov Byråd i 2013 med 1243 personlige stemmer, hvilket var tredjeflest af alle, kun overgået af kommunens nuværende borgmester, Kim Valentin, og den tidligere borgmester Jannich Petersen.

 

Katrine Fruelund:

- 39 år.

- Tidligere håndboldspiller på det danske kvindelandshold. Ved sommer-OL 2004 blev hun kåret som turneringens bedste spiller.

- Blev valgt til Randers Byråd i 2013 med 794 personlige stemmer. Det var næstflest på Venstres liste, kun overgået af borgmester Claus Omann Jensen.

/ritzau/