Kendis-par viser babybulen frem
Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen lader nu alle se den struttende babymave.
Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen har været gift siden 13. september 2014, hvor de blev viet i Vor Frue Kirke i København.
Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen har været gift siden 13. september 2014, hvor de blev viet i Vor Frue Kirke i København. Foto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix

Tidligere i år kunne den danske komiker Casper Christensen afsløre, at han skal være far for tredje gang med sin kone, Isabel Friis-Mikkelsen.

Siden den 48-årige entertainer afslørede, at parret venter en lille ny, har det været sparsomt med oplysninger om graviditeten.

Nu har Isabel Friis-Mikkelsen dog valgt at vise sin babybule frem på sin Instagram-profil.

Her har den vordende mor nemlig udgivet et billede, hvor man tydeligt kan se den struttende og voksende mave, da hun er iklædt en tætsiddende sort kjole, mens hun er flankeret af sin mand.

Tidligere har Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen løftet sløret for, at de allerede nu ved, hvad deres kommende barn skal hedde. Dog ville kendisparret ikke ud med, hvilket navn de har valgt.

Det er første gang, at Isabel Friis-Mikkelsen skal være mor. Derfor er hun også glad for, at Casper Christensen allerede har erfaring med småbørn.

- Det er helt sikkert betryggende, at han har prøvet det før. Han er meget rolig, fortæller Isabel Friis-Mikkelsen.

Casper Christensen har børnene Marvin og Cajsa, som han har fået i sit tidligere ægteskab med Anette Toftgård.

Se billedet her. 

 

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.