Kattepasning endte med opkast og brugt kondom

Kattepasning endte i vild fest. Kattene er meget traumatiserede.  (Foto: Colourbox)

Det endte med at koste en familie fra Buffalo, USA, over 30.000 kroner at få deres katte passet. "Der var ødelagte møbler og utallige brugte kondomer," fortæller katteejer.

Det viser sig at passe katte er sværere end som så.

Det gik i hvert fald grueligt galt, da en familie fra Buffalo i New York, USA, havde hyret en elev fra den lokale high school til at passe deres katte, mens de var på Costa Rica. Det skriver Huffington Post.

Teenageren valgte at holde en fest for over 50 mennesker og beskadigede huset for omkring 6.000 dollars. Det svarer til lidt under 33.000 kroner. Da familien kom hjem fandt de kattepasseren i gang med at forsøge at gøre huset rent.

”Ødelæggelsen af huset var betydelig. Der var menneskeafføring, -urin og -opkast flere steder. Hver etage i huset var plyndret. Der var ødelagte møbler og utallige brugte kondomer,” fortalte ejeren af hjemmet Steven Binder ifølge Huffington Post.

Familien fortæller, at der var ødelagt og stjålet for 6.000 dollars, og at det var tydeligt, at stoffer var blevet indtaget. Det tog en rengøring af industriel styrke at slippe af med al urin og opkast.

I kompensation tilbød kattepasseren at betale de 90 dollars, lidt under 500 kroner, som hun modtog som betaling for at passe kattene. Steven Binder lod dog pigen vide, at det ikke var nok. Han påpegede at kattene var meget traumatiserede efter festen, skriver Huffington Post.