Katastrofal overhaling: To dræbt i alvorlig trafikulykke på Mors
Flere personer blev kørt væk i ambulancer efter trafikulykke lørdag aften på Mors, som kostede to mennesker livet. Foto: Arkivfoto/Free

Et meget alvorligt færdselsulykke på Mors har lørdag aften kostet to menneskeliv.

Fire personer blev kørt væk i ambulancer, mens to blev fløjet væk med helikopter.

Vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi oplyser til Ritzau, at to personer er dræbt, efter at tre biler er kørt sammen.

Ofrene er en 53-årig mand og en 30-årig kvinde. Begge kommer fra Mors.

En mislykket overhaling var årsag til ulykken, hvor tre biler var involveret.

- I forbindelse med en overhaling rammer en bil et forankørende køretøj og fortsætter over i den modsatte vejbane, hvor den støder frontalt sammen med et tredje køretøj, forklarer vagtchefen.

Den 53-årige mand, der sad på bagsædet i den overhalende bil, blev dræbt på stedet. Det samme gjorde den 30-årig kvinde, der var alene i den bil, som blev ramt frontalt.

Føreren og en forsædepassager i den overhalende bil kom svært til skade og blev med helikopter overført til traumecentret i Aalborg.

- Der er tale om to herboende polske statsborgere. De er begge uden for livsfare, siger Simon Skelkjær tidligt søndag morgen.

Et ældre ægtepar, der befandt sig i den bil, der blev ramt bagfra, er kommet lettere til skade og bragt til sygehuset i Thisted.

Ulykken skete på Vestmorsvej og blev anmeldt klokken 20.54.

En bilinspektør har været på stedet for at undersøge omstændighederne.

Et øjenvidne har ifølge vagtchefen oplyst, at der blev kørt med høj fart, da ulykken indtraf.

/ritzau/