Kassedamen Yvonne roses til skyerne: Nu er hun uden job
Eileen Klitvad roser kassedamen Yvonne Jensen. Foto: Privat
Holte-borgeren Eileen Klitvad hylder kassedamen Yvonne Jensen på Facebook. Eileen Klitvad fik ondt i maven, da hun hørte, at Yvonne Jensen var blevet fyret.

Eileen Klitvad har handlet i Kvickly i Holte i mange år. Men aldrig er hun blevet betjent så godt, som hun bliver af kassedamen Yvonne Jensen.

Hun handler i butikken to til tre gange om ugen, og hver gang stiller hun sig i køen ved Yvonne Jensens kasse.

Hver gang bliver hun mødt med smil, overskud og en venlig bemærkning fra den garvede kassedame. Og når Eileen Klitvad har barnebarnet med, skal Yvonne Jensen også lige høre, hvordan det går med det.

Eileen Klitvad havde længe tænkt på at give Yvonne Jensen et kompliment for hendes positive væremåde, og i fredags gjorde hun noget ved det.

Ondt i maven

Men responsen hun fik fra Yvonne Jensen, da hun nåede op til kassen, var noget uventet, og den gav hende ondt i maven.

- Hun (Yvonne Jensen, red.) blev helt stille, da jeg roste hende, hvorefter hun sagde, at hun lige var blevet fyret. Jeg tænkte, det var løgn. Hvordan kan en kvinde, der er så imødekommende over for kunderne, blive fyret, fortæller Eileen Klitvad til Avisen.dk.

Butikken skulle spare, og tre medarbejdere havde fået besked på, at deres tid i butikken var slut. En af dem var Yvonne Jensen.

Fik en idé

På vej ud i bilen med varerne, havde Eileen Klitvad endnu ikke sluppet kassedamens triste besked. Her fik hun idéen til at spørge Yvonne Jensen, om hun ikke måtte tage et billede af hende og dele det på Facebook i håb om, at nogen ville se det og derefter ansætte hende. 

Eileen Klitvad satte varerne fra sig i bilen og gik tilbage til Kvickly.

- Hun var helt med på idéen, og jeg sagde til hende, at hun skulle skrive sit navn ned, og så ville jeg vende tilbage og hente sedlen efter et ærinde, fortæller Eileen Klitvad.

Lørdag eftermiddag havde over 2.000 facebookbrugere delt opslaget. Og folk, der er interesserede i at ansætte Yvonne Jensen, har allerede henvendt sig, fortæller Eileen Klitvad.

Se Eileen Klitvads facebookopslag her: