Karsten Ree langer ud efter Bendtner: "Han trænger til et los bagi"

Sport
Karsten Ree og Janni Christensen om Nicklas Bendtner i Her&Nu: Han har fået mange chancer. Han smider alt væk. Hver gang. (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

Karsten Ree og Janni Christensen mener, at fodboldspilleren Nickals Bendtner trænger til et los bag i.

Karsten Ree og hans bedre halvdel, Janni Christensen, har ikke meget til overs for Nicklas Bendtner.

- Han ødelægger sin egen karriere, som trods alt har gjort, at han har tjent mange penge. Han er et fjols.

Det siger kendis-parret i deres brevkasse i ugebladet Her&Nu.

Fodboldspilleren, som en gang blev kaldt for Preben Elkjærs afløser og som selv udtalt, at han en dag ville blive verdens bedste angriber, er igen i voldsom modvind.

Denne gang er han ikke bare blevet sat på porten, men også installeret i en lejlighed betalt af sin nu tidligere klub, VfL Wolfsburg.

Ree og Christensen sætter flere mindre flatterende ord på det parkerede fodboldtalent, og synes ikke bare, at han er et fjols, men også at han er dumstædig og svigter sit hold.

- Ingen af os synes, det er synd for ham, at de har opsagt hans kontrakt. Det er mere synd for dem, det er gået ud over: fans, klubben og de andre spillere. Han trænger til et los bagi. Jeg tror ikke, han får et comeback. Han er spild af tid, siger Karsten Ree i brevkassen.

Nicklas Bendtners engagement i den tyske bundesligaklub har siden kontrakten blev indgået i 2014 givet sig udslag i en række uheldige episoder. Du kan læse om dem her


Nicklas Bendtner optrådte 31 gange i Wolfsburgs spilledragt og blev noteret for tre mål. Her er han fanget i aktion i februar i år. Foto: Scanpix/arkiv