Karina Frimodt: Der er fundet flere knuder i brystet

Lægerne fundet flere knuder i brystet på Vild med dans-danseren, og Karina skal tage en stor beslutning.
Karina Frimodt med sin dans-partner John Faxe Jensen under sidste års Vild med dans.
Karina Frimodt med sin dans-partner John Faxe Jensen under sidste års Vild med dans. FOTO: Scanpix

Den smukke danser fra Vi TV 2's 'Vild med dans' gennemgår i disse dage et sandt mareridt. Karina Frimodt har nemlig fået svar på de test, der blev taget fra hendes bryst og lymfer før jul i forbindelse med et fund af en knude i brystet.

LÆS OGSÅ: Se billederne af smukke Ghita Nørby gennem tiden

Den ene knude, som Karina Frimodt selv fandt før jul, viste dengang forstadier til kræft, og flere test skulle fortælle, hvor slemt det stod til. De test er nu kommet tilbage:

- Desværre var der både en god og en dårlig nyhed fra lægerne. Den gode nyhed var, at de lymfekirtler, som de pillede ud under højre arm, ikke viste tegn på cancer eller celleforandringer. Så den begyndende kræft har altså ikke spredt sig. Den dårlige nyhed er, at der er fundet flere små knuder med forstadier til cancer i det væv, der er opereret ud i forbindelse med operationen før nytår, og det er virkelig ikke godt, siger Karina til eb.dk

Skal tage en stor beslutning

Det er klart og forståeligt, at Karina Frimodt er rystet,. Hun siger, at hun nu har brug for at tænke det hele igennem og beslutte, hvad der skal ske. 

Skal hun forsøge med endnu en operation eller ganske enkelt få brystet fjernet.

Den 37-årige danser, der har børnene Matilde på otte og James på halvandet år, er meget i tvivl. Hun fortæller, at hele familien lige nu er præget af kræft-angsten, og det er svært at vide, hvad der er op og ned.

Se billederne af dronningens royale liv: Fra ung til i dag

Der er mange hensyn i forhold til både karrieren og familien, som skal tages lige nu, og det er svært.

- Åh det er svært. Og jeg kan ikke helt forlige mig med, at mit eget bryst forsvinder. Selv om det rekonstrueres, så er det ligesom ikke rigtigt mit bryst mere. Men det må jeg se at få tænkt igennem. For mig er det virkelig en stor beslutning.

Karina Frimodt fortæller, at både hun og manden Kasper Lentz naturligvis er meget bange lige nu, og det kan børnene mærke, for de opfatter mere, end man tror. Det er også en af grundene til, at hun er nødt til at finde en afklaringen på, hvad der skal ske fremadrettet, og det er beslutninger, hun lige nu er i fuld gang med at tage. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.