Kaj Ole er forsvundet: Kom ikke hjem fra ferie

Krimi
Man kan kontakte politiet på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen. (Foto: Foto: Privat)

Den 63-årige mand er ikke vendt hjem fra sin ferie i Polen.

Det sidste livstegn fra Kaj Ole Hansen er et fotografi af noget vasketøj på en altan.

Kanal-strejke afværget: Overenskomst på plads i sidste minut

Den 63-årige mand tog for lidt over en måned siden på ferie i Polen, men han er ikke vendt hjem til sin bopæl i Lobbæk på Bornholm.

Fotoet af vasketøjet, der ligger på en stol ude på altanen, er taget i byen Leba i det nordlige Polen, og det er det sidste livstegn - den 29. juli mistede familien al kontakt til Kaj Ole Hansen. Det var også på det tidspunkt, at han stoppede med at være aktiv på Facebook.

I dag har Kaj Ole Hansen ikke været set i 20 dage.

Det polske politi gik den 13. august i gang med deres efterforskning af sagen, og samtidig har flere af landets medier nu valgt at bringe efterlysninger af den 63-årige dansker.

- Vi håber, at vi får ham tilbage i levende tilstand. Håbet svinder lidt ind. Det er en surrealistisk følelse, at han er væk, og vi ikke kan komme i kontakt med ham. Jeg kan snakke om det, men jeg har svært ved at føle og forstå det, siger sønnen Steffen Hansen til TV2.

Han forestiller sig to mulige scenarier. Den første er, at Kaj Ole Hansen er blevet overfaldet, men sønnen vurderer, at det er større risiko for, at han har fået et ildebefindende. Derfor kan han være indlagt på hospitalet, forklarer Steffen Hansen til TV2.  

Avisen.dk har fået tilladelse af Steffen Hansen til at bringe dette Facebook-opslag med et foto af Kaj Ole Hansen:

Du kan kontakte politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.