Kahlenberg: 0-5 er noget af en mavepuster

Sport
Brøndbys Elbasan Rashani og Thomas Kahlenberg ærgrer sig mod Club Brugge. (Foto: Foto: JENS DRESLING/POLFOTO)

Thomas Kahlenberg føler, at Brøndby spillemæssigt var godt med mod Club Brugge, men belgierne var skarpere.

Brøndby må erkende, at holdet stadig er et stykke fra det europæiske niveau, man tidligere har set. Efter tre års fravær var Brøndby tilbage i Europa Leagues kvalifikation, men her blev man sendt ud med samlet 0-5 af Club Brugge.

- Vi må erkende, at de over to kampe var utroligt skarpe, når de fik chancerne, mens vi var meget lidt skarpe, siger Thomas Kahlenberg.

- Vi havde sat næsen op efter mere og er selvfølgelig skuffede. Det var noget af en mavepuster, og det lyder måske dumt, men jeg synes, at vi trods 0-5 over to kampe gjorde mange ting rigtigt - især i returkampen.

Angriberen Simon Makienok lå meget alene på toppen i de to opgør, og han erkender, at torsdagens 0-2-nederlag på Brøndby Stadion gør ondt.

- De viste, at de har mere erfaring og mere kvalitet i de afgørende situationer. Det var lidt mærkeligt at spille en god første halvleg, men alligevel være bagud 0-2, siger Makienok.

- Det var ærgerligt og skuffende, og alle sad og hang med hovedet i pausen. Vi følte ikke, at vi kunne gøre så meget andet, end det vi gjorde, men de sparkede bolden flot ind to gange. Det var en kold klud lige i hovedet.

Målmand Lukas Hradecky mener, at Club Brugge har kvaliteter til meget mere end at spille i Europa League.

- Det var sådan lidt både og. Jeg forstår ikke, hvordan Club Brugge kun kan være i Europa League, for de har Champions League-klasse, siger Lukas Hradecky.

- De er ekstremt effektive og spiller god fodbold. Spillemæssigt synes jeg egentlig, at vi kunne byde dem op, men vi var jo ikke i nærheden af at score et mål i de to kampe, mener målmanden.

/ritzau/