Kæmpe narkofangst: Fire mand anholdt

En kort efterforskning førte fredag til beslaglæggelsen af et stort narkolager i Østjylland.
Retten i Aarhus har lørdag grundlovsforhør i sag om fire mænd, der sigtes for at ligge inde med 300 kilo hash og 11 kilo kokain.
Retten i Aarhus har lørdag grundlovsforhør i sag om fire mænd, der sigtes for at ligge inde med 300 kilo hash og 11 kilo kokain. Foto: Colourbox/Free

Fire mænd må efter alt at dømme indstille sig på en tid bag tremmer, efter at politiets specialgruppe Særlig Efterforskning Vest (SEV) fredag ransagede en landejendom i Solbjerg ved Aarhus.

I huset fandt politiet ikke mindre end 300 kilo hash og 11 kilo kokain, som de fire mænd nu sigtes for for at stå bag.

Det var fredag formiddag, at betjente fra Særlig Efterforskning Vest efter en kort efterforskning kunne slå til mod landejendommen.

I samme ombæring anholdt politiet gruppen af mænd, der er i alderen 24-60 år.

Ifølge sigtelsen lå de inde med de store mængder narko med henblik på videresalg.

- Anholdelserne og beslaglæggelsen har forhindret en betydelig mængde narkotika i at nå ud på det illegale marked og give de organiserede kriminelle en stor fortjeneste, siger vicepolitiinspektør Morten Vegger fra Særlig Efterforskning Vest.

Lørdag klokken 10 vil en dommer i Aarhus blive præsenteret for sagens beviser. Kravet er, at de fire mænd varetægtsfængsles.

Af hensyn til den videre efterforskning regner politiet med, at sagens anklager vil bede om lukkede døre. Derfor vil efterforskerne på nuværende tidspunkt ikke give flere oplysninger i sagen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.