Kæmpe brag i nat: Pengeautomat sprængt i luften

Arkivfoto. (Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv)

Tyve sprængte natten til onsdag en pengeautomat i luften i Haderslev.

Natten til onsdag har tyve sprængt en pengeautomat i luften ved Arbejdernes Landsbank i Gravene midt Haderslev. Hæveautomatens alarmer gik i gang klokken 01.54, hvor også beboere i området reagerede efter et højt brag.

Det fortæller TV SYD.

Teknikere fra Syd- og Sønderjyllands Politi er i de tidlige morgentimer i gang med undersøgelser efter eksplosionen i Gravene i Haderslev.

Hæveautomaten er blæst ud af bankens glasfacade, der også er fuldstændig ødelagt.

- Vi ved ikke, om det er lykkedes gerningsmændene at få hæveautomatens kontantbeholdning med sig. Der ligger hverken hele eller ødelagte pengesedler i området efter den voldsomme eksplosion, hvor der formentlig er brugt gas, siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Politiet har foreløbig intet spor eller viden om gerningsmændene - men håber, at bankens video-overvågning kan give brugbare oplysninger.

Det er præcis tre uger siden, at Lån & Spar Bank i Kolding var udsat for et lignende sprængningskup. Her er gerningsmændene fortsat på fri fod - men de fik ikke noget udbytte ud af anstrengelserne.