Kæk Støjberg: Sender sjov julehilsen til avis

Med henvisning til en omdiskuteret satiretegning, har Inger Støjberg (V) sendt en kæk julehilsen til Politiken på Facebook.
Foto: Scanpix

Det er en kæk Inger Støjberg (V), der med henvisning til en meget omdiskuteret satiretegning, har sendt en julehilsen til Politiken på sin Facebook-profil.

Under teksten "Glædelig jul, Politiken!" har udlændinge- og integrationsministeren postet et billede af sig selv i fuld gang med at tænde lysene på sit juletræ (se opslaget og billedet nederst i artiklen).

Dermed henviser hun til den satiretegning, som Politiken bragte for et par uger siden, hvor Inger Støjberg var tegnet i fuld gang med netop at tænde et juletræ. På tegningen var juletræet dog pyntet med ikke bare lys og dannebrogsflag, men også en hængt flygtning. Og det vakte stor debat.

Inger Støjbergs opslag hitter på Facebook. Mere end 12.900 synes i skrivende stund 'godt om' det, ligesom ministeren i de tæt på 1000 kommentarer får masser af rosende ord med på vejen.

- Glædelig jul Inger. Du er højt værdsat, og har gjort hvad du kunne i disse håbløse tider. Ignorer uforskammethederne. En tjener af folket fortjener ikke at blive hånet. Du er ikke alene; kassepersonalet i supermarkederne blir også skældt ud, alligevel fortsætter de med at arbejde, skriver Jesper blandt andet.

Andre er mere kritiske.

Du er en kæmpe skamplet på danmarkshistorien, Inger Støjberg! Mit hjerte bløder ved tanken om alle de umenneskelige love og indgreb, du og den siddende regering har indført på vores lands vegne og mit største juleønske er en ny regering (selvom det nuværende alternativ ikke er stort bedre), skriver Iben.

Glædelig jul, Politiken!

Opslået af Inger Støjberg på 23. december 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.