Jysk bilræs i ulykke og skyderi

En person fremstilles lørdag efter et bilræs i Nørresundby, der også bød på et skyderi.
Politiet har fundet en pistol, som menes at have været brugt til et skyderi i Nørresundby fredag aften, skriver TV2 Nord.
Politiet har fundet en pistol, som menes at have været brugt til et skyderi i Nørresundby fredag aften, skriver TV2 Nord. Foto: Politiet/Free

Politiet har fundet en pistol, som menes at have været brugt til et skyderi i Nørresundby fredag aften.

Det skriver TV2 Nord.

Det var en form for bilræs, der eskalerede. Ingen er dog kommet alvorligt til skade - hverken af skyderiet eller den hensynsløse kørsel. I alt fire personer blev anholdt.

Fredag fortalte politiet, at en person tilsyneladende steg ud af sin bil på Hjørringvej for at beskyde to personer fra en anden bil.

Ingen af skuddene ramte, og de to personer satte sig ind i deres bil og flygtede fra stedet.

Herefter fulgte en biljagt gennem Nørresundby, der endte med, at den skydende person påkørte de to i krydset mellem Østerbrogade og Sankt Peders Gade.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

- Vi får en anmeldelse klokken 16.57 om, at to personer er blevet beskudt på Hjørringvej ude i Nørresundby, fortalte vagtchef Henrik Beck tidligt fredag aften.

- Efterfølgende flygter de fra stedet. Personen, der angiveligt har skudt, kører efter i sin bil. Det ender med et færdselsuheld, hvor han bevidst påkører dem i krydset Østerbrogade og Sankt Peders Gade.

Efter færdselsuheldet forlader parterne stedet. Alligevel får politiet hurtigt fat i de to personer, der ifølge anmeldelsen blev beskudt. De er blandt de fire anholdte.

Tre af dem er allerede blevet løsladt, mens den fjerde skal fremstilles i et grundlovsforhør, oplyser politiet i en pressemeddelelse natten til lørdag.

Det vides ikke, hvad vedkommende er sigtet for.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.