Jørns lillebror blev også fjernet: Sådan har han det i dag
Historien om Jørn Toft Jensens liv som anbragt barn nåede tredje afsnit torsdag aften. Foto: TV 2
Jørn Toft Jensens lillebror Mads er blevet 11 år og bor samme sted, som Jørn er vokset op.

Er du også en af dem, der ikke kunne lade være med at tænke på, hvordan det går Jørns lillebror, så kan TV 2 fortælle, at han har det godt.

Torsdag aften viste TV 2 dokumentaren "Mors lille dreng på egne ben" om Jørn Toft Jensen og hans plejefamilie.

Det var det tredje program om den nu 19-årige Jørn Toft Jensen, som slås med blandt andet autisme, ADHD og personlighedsforstyrrelser.

Undervejs har seerne mødt Jørns biologiske lillebror Mads. Han blev ligesom Jørn fjernet fra forældrene.

Det skete for 10 år siden, da Mads var 14 måneder gammel, og nu har tv-stationen snakket med de to brødres plejemor, Lilli Bach Andersen.

- Da vi overtog Mads, tænkte jeg over, om han ville udvikle sig som Jørn, fortæller Lilli Bach Andersen til TV 2. Foto: TV 2

Hun fortæller til TV 2, at Mads har det rigtig godt, trives og udvikles som alle andre både socialt og fagligt.

- Da vi overtog Mads, tænkte jeg over, om han ville udvikle sig som Jørn. Men min største overvejelse var faktisk, at vi var 40 år, da vi overtog Mads, og at vores egne biologiske børn var ved at flytte hjemmefra. Så vi tænkte på, hvordan det ville være for ham at få så gamle forældre. Men vi endte jo med at takke ja, fortæller Lilli Bach Andersen.

Mads er blevet 11 år og bor således på Lilli Bach Andersen og hendes mand, Uffes gård.

- Det har bare været dejligt at have ham, og jeg ser det ikke som en ekstra opgave. Han er bare en i vores børneflok, og vi tager de hensyn til alle, som der skal tages, forklarer Lilli Bach Andersen til TV 2.

Mads går i skole, og storebror Jørn har efter en tumultarisk tid, med blandt andet hashmisbrug, fået det godt og bor på en institution på Sjælland.