Joachim i ekstase ”Det er en lille Oscar”

Kongelige
Prins Joachim har fået en pris, som han mener er i samme liga som en Oscar. (Foto: Scanpix)

Prins Joachim er svært tilfreds med at modtage en pris for sine tv-programmer

50-årige prins Joachim, der i efteråret sprang ud som tv-vært i DR K programmerne ”Prins Joachim fortæller”, har fået en pris for netop de programmer.

Det drejer sig om KLF, Kirke & Mediers pris ”Buketten”, og den er prinsen forståeligt nok meget begejstret for. Så begejstret, at han sammenligner den med en af verdens mest eftertragtede film statuetter - Oscaren.

– Det er jo en lille Oscar, griner han svært tilfreds og beæret i den video, som mediet KLF, Kirke og Medier har lavet i anledningen af prismodtagelsen, hvor han også roser mediet til skyerne.

– Det er en ære. Fordi jeres organisation går jo helt tilbage til bredsendte mediers årle start i Danmark. I har været med udviklingen hele vejen. I ved, hvad I snakker om, så der er vægt bag de ting, I siger, fastslår Prins Joachim.

Se videoen her

Prisen er blandt andet givet på grund af prinsens indlevelse som vært.

– I programserien “Prins Joachim fortæller…” møder vi Prins Joachim som en både engageret, indsigtsfuld og dygtigt formidlende vært. Prinsen har tydeligvis stor viden om de enkelte programmers temaer og formår at gøre dem både relevante og tilgængelige, siger KLF, Kirke & Mediers generalsekretær Mikael Arendt Laursen i en pressemeddelelse.