Jes Dorphs eks-kone: Indlagt med symptomer på frygtet sygdom
Ægteparret Jes og Louise skal skilles, og Louise har netop været indlagt på hospitalet. Dét er en dårlig start på 2016. FOTO: Scanpix
Louise Dorph har været indlagt til observation på hospitalet med mistanke om meningitis. Nu har hun fået svaret på, om hun har den frygtede hjernebetændelse.

2016 er ikke begyndt som håbet for boligstylisten Louise Dorph. Kort før jul meldte hun og ægtemanden Jes Dorph-Petersen ud, at de skal skilles efter kun få års ægteskab.

Derefter startet den 45-årige boligstylist og mor til fire året med en tur på hospitalet. Det fortalte hun i en update på sin Instagram-profil 5. januar.

- Og sådan skulle mit 2016 så starte. Ikke helt så lyst som jeg havde håbet. 1. januar, voldsomme nakkesmerter, der på skadestuen, fik diagnosen 'hold i nakken', smerter der forsatte, blev værre og til sidst ulidelige, og pludselig endte jeg i en ambulance - nu ligger jeg så på hospitalet, kigger på solstråler, med pencillindrop i armen og er til observation for meningitis, skrev hun.

Livet er ikke i fare

Louise Dorph har altså påbegyndt året med en voldsom forskrækkelse, men heldigvis kan hun nu fortælle, skriver BT, at hun ikke har fået meningitis, der er en betændelse i hjernehinderne, som kan udvikle sig i en fart og være livstruende.

Jeg skrev tidligere i dag, at jeg var til obs for meningitis. Alt er endt godt. Jeg har fået svar på prøver og lægen kunne med et stort smil fritage mig... Det er som om himlen blev lidt ekstra smukkere. 2016, så må du gerne begynde ... !

Det er en tydelig lettet Louise Dorph, som kan melde alt godt igen.  

Se også: