Jes Dorph: "Jeg er et menneske med et halvdårligt liv"

"Det er vanskeligere at angribe en vinterbader end at argumentere for at ryge cigaretter," lyder det fra Jes Dorph-Petersen. (Foto: Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix/arkiv)

Vinterbadere sætter ens dårlige vaner i relief, når de højlydt deler fordelene ved deres fantastiske liv, mener tv-vært Jes Dorph-Petersen.

"Jeg er et menneske med et halvdårligt liv. Det skyldes, at jeg hver morgen tager brusebad med varmt vand fra et blandingsbatteri."

Sådan indleder tv-vært Jes Dorph-Petersen et blogindlæg på bt.dk.

Her beskriver han, hvordan et særligt folkefærd sætter hans egne dårlige vaner i relief. Vinterbaderne. De er nemlig ifølge tv-værten grænseløst gavmilde med at dele ud af deres vidunderlige tilværelse på de sociale medier.

Og vinterbaderne har også en masse gode argumenter for, hvorfor det slet ikke kan betale sig at lade være med at vinterbade. Det er nemlig sundt, giver bedre søvn og et dejligt sammenhold med ligesindede. 

"Det er vanskeligere at angribe en vinterbader end at argumentere for at ryge cigaretter," skriver Jes Dorph-Petersen i sin blog og fortsætter: