Jes Dorph hylder dansk ferieparadis: Her er magisk

Jes Dorph-Petersen elsker Læsø, men her sidder han på stranden ved sit hjem i Hellerup. (Foto: Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix)

TV 2-værten Jes Dorph-Petersen holder i disse dage ferie fra jobbet, og det foregår på den danske ferieø Læsø, som han har besøgt, siden han var barn.

Den populære TV 2-vært Jes Dorph-Petersen er så glad for at holde ferie på Læsø, at han er vendt tilbage år efter år.

Det skriver Nordjyske.

Som seksårig besøgte den i dag 59-årige journalist for første gang det danske ferieparadis midt i Kattegat sammen med sin far og bror. Ferien var et godt afbræk for den lille københavnske knægt, der som seksårig netop havde oplevet, at forældrene var blevet skilt.

Som voksen holder han af at komme tilbage til øen, og denne sommer er ingen undtagelse.

- Måske er det også sådan, at man lettere kan overskue virkeligheden og hverdagen fra Læsø, hvor alt er fred og ro, siger Jes Dorph-Petersen til Nordjyske.

Den nuværende Go’ Aften Danmark-vært har ofte tænkt på at flytte til Læsø, men det er kun blevet ved tanken. Han frygter, at øen mister sin magi, hvis han sætter teltpælene i mulden på den jyske ø.

- Det skal blive ved med at være en drøm, konstaterer han.

Når Jes Dorph-Petersen vender tilbage til hverdagen igen, står programmet blandt andet på debut i den nye danske tv-serie ’På Kanten’. Den erfarne tv-vært, der ikke tidligere har prøvet kræfter med skuespillet, har fået en rolle som chef på en campingplads.

Serien ventes at få premiere på TV 2 næste år.