Jes Dorph afslører: Overvejer ægteskab og pension

Jes Dorph-Petersen sammen med kæresten Mai-Britt Haurholm, som han har været sammen med i tre år. (Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix/arkiv)

Den erfarne tv-vært Jes Dorph-Petersen overvejer nøje sin nærmeste fremtid, hvor muligt ægteskab og pensionering indgår.

En af Danmarks mest populære tv-værter, Jes Dorph-Petersen, er nået til en alder og sted i sin karriere, hvor han gør sig mange tanker.

Han fylder 60 år næste år, og privat danner han på tredje år par med Mai-Britt Haurholm. Han er dog i tvivl, om han endnu gang skal gifte sig. Det fortæller tv-værten til Se og Hør.

- Det ved man aldrig. Nu har jeg været gift nogle gange, uden at det lykkedes at føre det til afslutning. Uden at jeg gjorde, hvad præsten sagde. Og det vigtigste for mig er ikke, om vi er gift eller ej, men at vi er sammen. Mai-Britt har været en kæmpe hjælp for mig i de her år med at få ro på det hele. Hun betyder meget. Men hvis vi skal giftes, så kan jeg jo ikke sige det her, siger Jes Dorph-Petersen til ugebladet.

Tv-værten har siden 2015 stået i spidsen for Go’Aften Danmark på TV 2, men han er nok mest kendt for sin tid som nyhedsvært på TV 2 og som ankermand på Station 2. Fra 2012 til 2015 var den fodboldglade vært på Viasat, hvor han stod i spidsen for TV 3's Champions League-dækning. 

Den erfarne journalist kan godt mærke, at tiden uden for arbejdsmarkedet rykker nærmere, og at der er blevet flere grå hår på toppen.

Han har allerede talt med sin pensionsrådgiver om, hvordan hans økonomiske situation er, når karrieren engang er slut. En tilværelse, han glæder sig til, røber han.