Jagten på Emilie Mengs morder: Politiet får nye tip

Emilie Meng forsvandt natten til den 10. juli 2016. (Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix/arkiv)

Der kommer fortsat nye henvendelser ind til politiet i sagen om den 17-årige Emilie Meng, der forsvandt en sommernat i 2016 og blev fundet død et halvt år senere.

Selvom det er mere end halvandet år siden, at den 17-årige Emilie Meng forsvandt på vej hjem fra en bytur, arbejder politiet fortsat på at finde hendes drabsmand.

Og der kommer fortsat nye tip ind til det særlige efterforskningshold i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Det fortæller efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til BT.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser fra offentligheden, og der kommer stadig nye til hele tiden. Hver eneste uge kommer der nye, så vi har masser at arbejde med. Vi efterforsker bredt – både med de tip, der løbende kommer, og med den efterforskning, som i øvrigt foregår. Når der kommer noget ind, holder vi det op mod den efterforskning, der allerede er foretaget, siger han til avisen.

Selvom der endnu ikke er et gennembrud i sagen, så har Søren Ravn-Nielsen ikke mistet troen på at finde frem til gerningsmanden.

Emilie Meng forsvandt natten til den 10. juli 2016, da hun gik alene hjem fra Korsør Station. Først fem en halv måned senere blev hendes lig fundet i søområdet ved Regnemarks Bakke nær Borup på Midtsjælland 60 km fra det sted, hvor den 17-årige pige forsvandt.