Ja, vi er kærester: Oliver Bjerrehuus og Nikita afslører forhold
Det nye kærestepar i byen. FOTO: Scanpix
Nu er det officielt. Kendisparret Oliver Bjerrehuus og Nikita Klæstrup melder rent ud.

Det er sket mere end en gang, at de er blevet set sammen på den røde løber eller fotograferet storkyssende til offentlige arrangementer. Men indtil nu har de to kendisser ikke ville sige, om de er kærester eller ej.

Men det har nu ændret sig, og modellen Oliver Bjerrehuus, 40, og bloggeren Nikita Klæstrup, 21, afslører overfor eb.dk, at de er et par:

- Ja, vi er kærester. Nu har vi dated gennem et stykke tid. Jeg har det bare så skønt. Normalt kan jeg mærke en lille sort lever, der gør lidt ondt. Men i aften har jeg sommerfugle i maven. Jeg er bare så glad, siger Oliver Bjerrehuus til eb.dk.

Han fortæller, at han er vild med Nikita, og derfor kan han lige så godt sige højt, at de er kærester.

Hun bakker mig op

Både Nikita og Oliver er smask-forelskede, og Nikita fortæller, at hun faldt for Olivers sødme. Han er samtidig en smuk mand, dedikeret far, og så kan han få Nikita til at grine, og det giver altså plus-point i Nikitas hjerte.

På samme måde er Oliver Bjerrehuus ikke i tvivl om, at det netop er Nikitas søde sind, der har tiltrukket ham.

Nikita har en god energi, og er blevet et sandt lyspunkt for Oliver Bjerrehuus, der for nylig gik fra sin eks-kæreste gennem mange år, Gunnvør Dalsgaard.

Det brud er han nu igennem, og har angiveligt igen fundet lykken:

- Og når jeg netop nu står og kigger ind i hendes øjne, kan jeg mærke en helt utroligt lykkefølelse. Og jeg kan mærke, at jeg har fundet en kvinde, der bakker mig 100 procent op. Og det er fucking fedt, siger Oliver om sin ny kærlighed.