Ibi Støving afslører ny nøgen-nyhed

Kendte
- Jeg står her for at tale til dem, der dealer med krops-issues derude. Jeg vil meget gerne henvende mig til kvinder og unge piger i det her land. Du er unik og smuk, og du gør med din krop, hvad fanden der passer dig, sagde Ibi blandt andet fra scenen under Zulu Awards. (Foto: TV2/Per Arnesen)

"Date mig nøgen" får nu også ældre deltagere med.

Ibi Støving chokerede (og glædede) de mange publikummer og seere, da hun midt under "Zulu Awards 2020" gik på scenen helt nøgen sammen med flere deltagere fra det populære "Date mig nøgen"-program.

Indtil videre har det fortrinsvis været yngre deltagere i TV2-showet, men nu kommer der andre boller på suppen, når seersuccesen vender tilbage til TV2 Zulu.

Fremover bliver der også plads til de mere modne danskere på 50 år og derover, som vil prøve lykken og forsøge at finde kærligheden uden en trevl på kroppen.

Det afslører programmets vært, Ibi Støving, på sin Instagram-profil.

Date mig nøgen' sæson tre er hermed speaket færdig - og der er snart håndsprit nye afsnit til jer. Og denne gang et +50 afsnit, skriver hun blandt andet.

Over for Ekstra Bladet bekræfter Ole Sejr, der er redaktør på programmet, nyheden og fortæller, at han glæder sig meget til, at der kommer endnu mere mangfoldighed på tapetet i den nye sæson af "Date mig nøgen".

- I "Date mig Nøgen" hylder vi mangfoldigheden og alle kroppe, som de er. Og jo mere diversitet, vi får mulighed for at favne i programmerne, jo bedre, fortæller han til avisen.

 

 

-