I audiens hos dronningen: Revy-stjerne takkede for hæder
Ditte Gråbøl blev uddannet fra Aarhus Teater i 1984 Foto: Scanpix arkiv
Skuespiller og revystjerne Ditte Gråbøl havde fundet det helt store smil frem i dag.

Skuespiller og revystjerne Ditte Gråbøl havde fundet det helt store smil frem, da hun i dag mandag var i audiens hos selveste dronning Margrethe. 

Sammen med en række andre modtagere af kongelige ordner var den 56-årige darling inviteret til Christiansborg for at takke for den fornemme hæder.

Ditte Gråbøl modtog tilbage i december ridderkorset på Det Kongelige Teater, hvor også en lang række øvrige medarbejdere blev hædret for deres arbejde. Det var teaterchef Morten Hesseldahl, der stod for ceremonien, fortalte Billed Bladet dengang.  

Den garvede skuespiller var tydeligvis begejstret over dagens møde med dronning Margrthe. Hun strålede om kap med den fine orden på brystet, da hun stillede op til fotografering foran Christiansborg.

Ditte Gråbøl blev uddannet fra Aarhus Teater i 1984 og har blandt andet været ansat Jomfu Ane Teatret og det Kongelige Teater. Hun har spillet med i serier som Bryggeren og Krøniken og har flere gange medvirket i Cirkusrevyen.

Audiens hos Dronningen

Dronningen afholder audiens på Christiansborg Slot på en række mandage i løbet af året. Ved audienserne er der mulighed for at takke Dronningen for deltagelse ved en åbning eller et besøg, for tildeling af en orden eller en medalje samt for kongelig udnævnelse og afsked. 

Fra kongehuset.dk