Hvad er CoolSculpting? Få svaret her

Advertorials

Sponsoreret indhold:

Har du nogensinde drømt om at få fjernet fedt et bestemt sted, men er du ikke villig til at komme under kniven? Med CoolSculpting kan du reducere fedt bestemte steder, helt uden du behøver at gennemgå et kirurgisk indgreb.

Uanset hvor meget du træner, kan du risikere, at du er arveligt disponeret for at have fedt på eksempelvis maven. Du kan være i fantastisk form og spise den sundeste kost, men stadig ikke have mulighed for at fjerne de genstridige fedtdepoter fra overarmene eller på lårene.

Måske CoolSculpting er løsningen på dine problemer?

Hvad er CoolSculpting?

CoolSculpting er en fedtfrysningsprocedure. Det er en af verdens førende behandlinger, og det er også derfor, teamet bag CoolSculpting har valgt at patentere behandlingsformen.

Helt præcist fungerer CoolSculpting ved, at kroppens fedtceller bliver ødelagt. Men hvordan sker det så? Svaret er kontrolleret afkøling. Ved at behandle målrettet med fedtfrysning, kan du simpelthen ødelægge fedtcellerne med kulde i lige det område som generer dig. Krystalliseringen eller nedfrysningen af fedtcellerne gør, at fedtcellerne bliver ødelagt og udskilles.

Efter behandlingen går der mellem en til tre måneder, indtil kroppen begynder at arbejde på at udskille de ødelagte fedtceller. Resultatet? En slankere krop - helt uden motion, og helt uden at skulle under kniven.

Sådan foregår behandlingen

Til den første konsultation vil en behandler kigge på kundens krop, snakke lidt om formålet med behandlingen og hvordan behandlingen udføres. Behandleren vil udarbejde en behandlingsplan, som passer til lige præcis kundens behov.

Sommetider er det kun nødvendigt med ét besøg på klinikken for at kunne opnå målet. Andre gange kræver det flere besøg, før der opnås det ønskede resultat, men dette kan i langt de fleste tilfælde vurderes inden behandlingsforløbet startes.

De fleste CoolSculpting kunder kan se resultater efter to til seks måneder.

Hvordan føles en cool sculpting-behandling?

Under cool sculpting-behandlingen får du påsat selve CoolSculpting-enheden. Det er en maskine, der fryser et nøje udvalgt sted på kroppen.

I de første minutter vil du føle en intens kulde, som typisk fortager sig hurtigt. Selve applikatoren suger en del af huden til sig, og dette vakuum vil du sandsynligvis også kunne mærke.

Efter behandlingen kan du opleve en prikkende følelse, som huden kommer til sig selv. Når CoolSculpting-enheden er taget af kroppen vil det behandlede område blive masseret af din behandler således at de frosne fedtceller bliver knust og frigjort.

Er der bivirkninger ved cool sculpting?

Under selve behandlingen er der som sagt en følelse af intens kulde. Efter proceduren kan du opleve typiske bivirkninger såsom rødme, blå mærker, hævelse, snurren, svien, ømhed, kløe og hudfølsomhed. Du kan også risikere en følelsesløshed i det område, du er blevet behandlet i, som kan vare i op til flere uger. Alle de nævnte bivirkninger som måtte opstå, er midlertidige og ufarlige.

De meget sjældne bivirkninger er forsinket smerte, forfrysning, hyperpigmentering, brok og mere til. Du bør derfor altid spørge din læge eller andet sundhedsfagligt personale, om CoolSculpting er en behandlingsform for dig, før du får gennemført behandlingen.

Hvad koster CoolSculpting?

Det kan være svært at give en konkret pris på CoolSculpting behandlinger, da prisen vil afhænge af, hvilke områder, du ønsker at få behandlet. De fleste klinikker, der tilbyder CoolSculpting-behandlinger, tilbyder en gratis konsultation inden behandlingen. Her kan du blandt andet høre mere om hvad prisen for behandlingen vil være i den specifikke klinik.

Ovenstående indhold er sponsoreret