Husker du Ball-trøjerne? Nu er de tilbage

Nyheder
I 1983 blev den berømte Ball-trøje lanceret og blev en enorm succes - nu vender firmaet stærkt tilbage. (Foto: Balloriginal.com)

80’ernes absolutte mode must-have er nu tilbage på hylderne

De kloge siger, at hvis man gemmer alting længe nok, kommer det på mode igen.

Du behøver dog ikke nødvendigvis rende på loftet og støve din yndlings Ball-trøje af, for at blive topmoderne. Det er nemlig blevet muligt at købe Ball igen.

Efter godt 20 år, har det populære mærke besluttet at starte op igen. I første omgang kan man får sweatshirts, hættetrøjer og t-shirts med i det legendariske mærke. Men der er også en serie af cowboybukser under opsejling.

Succesen ebbede ud

Ball blev stiftet i Italien i 1974 som et jeans-mærke. Knap ti år senere blev de første sweatshirts med stort logo-tryk på maven lanceret.  Op igennem 1980’erne og 1990’erne et af de mest eftertragtede mærker over hele Europa – særligt i de skandinaviske lande.

Mangt et sweatshirtærme blev hevet op til albuen, mens resten af trøjen blev stoppet godt ned i bukserne igennem de år, hvor Ball var det absolut mest hotte mærke.

Succesen ebbede dog ud i midten af 1990’erne og man besluttede i 1996 at indstille produktionen af trøjerne. Da Hans Gerhard Svarverud – en af de bærende kræfter af den skandinaviske afdeling af Ball – pludselig døde i 1998, blev det så godt som enden på firmaet, der lukkede helt nogle år efter.

Sådan ser en Ball-trøje anno 2020 ud - de fås i forskellige farver og designs. Balloriginal.com

Nu er Ball så tilbage for fuld skrue. Firmaet har været i gemmerne for at lade sig inspirere af de gamle populære designs og så er der ellers blevet skabt en helt ny kollektion. Salget starter på fredag, men allerede nu, kan man reservere sin ordre på hjemmesiden.