Huset solgt: Nu er Peter Belli flyttet i campingvogn
74-årige Peter Belli og 68-årige June har solgt huset i Brøndbyvester og bor i øjeblikket i autocamper. Foto: Asger Ladefoged/Scanpix/arkiv
Peter og June Belli er på udkig efter et nyt hus i nærheden af København.

Efter tre år er det lykkedes for rocksangeren Peter Belli og hans hustru June at få solgt huset i Brøndbyvester.

Det betyder, at parret nu er uden bolig og derfor er flyttet ind i en autocamper, skriver BT.

- Lige nu bor på vi på nogle udvalgte campingpladser eller privat hos folk. For der er så mange, der har tilbudt os plads hos sig, fortæller June Belli til avisen.

Peter og June Belli er således tilbage, hvor de begyndte. I de første mange år af deres ægteskab boede de på 27 kvadratmeter i en campingvogn, som stod fast i Valby.

Børnene Chano, 44 år, Michel, 43 år og Natasja, 41 år, blev født og levede deres første år i den lille campingvogn.

Hus-jagt

Peter Belli og June gav i sin tid én million for huset i Brøndbyvester og solgte for 3,3 millioner kroner.

- Det er dejligt, at få det solgt. For det har været en pestilens med alle de fremvisninger, og alt arbejdet med at holde huset i ekstra fin stand, fordi det var til salg. Så selv om det er mange år, jeg har pakket ned, er det også en lettelse, siger June Belli til BT.

De leder nu efter et hus på 140 kvadratmeter i et plan og med en lille have. Det skal ligge i en radius af 30 kilometer fra København.

Peter på plakaten

Peter Belli er i øjeblikket på landevejen med sit nyeste album, "Som boblerne i bækken", og sit orkester. På fredag er den igangværende turné nået til Middelfart og på lørdag er de på plakaten på Brundby Rock Hotel på Samsø.