Hund bed ung mand som led i overfald - nu er én fængslet

30-årig mand fra Brabrand er fredag blevet fængslet for et overfald på 21-årig mand.
Politiet har anholdt en 30-årig mand efter et overfald ved Shell-tanken på Grenåvej i Risskov. Manden bliver fredag stillet for en dommer med krav om fængsling.
Politiet har anholdt en 30-årig mand efter et overfald ved Shell-tanken på Grenåvej i Risskov. Manden bliver fredag stillet for en dommer med krav om fængsling. Foto: Colorbox.dk/Free

En 21-årig mand blev bidt i begge ben af en hund, da han om aftenen 4. december blev overfaldet af en gruppe bag Shell-tanken på Grenåvej i Risskov. Nu har Østjyllands Politi anholdt en mand i sagen.

Det drejer sig om en 30-årig mand fra Brabrand, og han er blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger efter et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus.

Af hensyn til sagens efterforskning har anklagemyndigheden krævet lukkede døre ved grundlovsforhøret, og det har retten efterkommet. Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

I døgnrapporten fra 4. december er overfaldet dog beskrevet i overordnede træk. Der står, at det fandt sted på et grønt område bag Shell-tanken.

Efter at den 21-årige var blevet bidt i benene af en hund, kørte gruppen af overfaldsmænd fra stedet i en mørk personbil med et hundebur.

Hos Østjyllands Politi bekræfter kommunikationsrådgiver Jeanette Løv Rasmussen, at sagen er beskrevet på samme vis i sigtelsen.

Den 30-årige er sigtet efter straffelovens bestemmelse om grov vold.

Østjyllands Politi oplyser, at manden nægter sig skyldig i den rejste sigtelse. Han har også valgt at kære rettens kendelse om varetægtsfængsling. Derfor skal Vestre Landsret i de kommende dage stilling til sagen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.