Højgravid sangerinde: Fortsætter til baby kommer
Sangerinden Fallulah har fuld fart på frem til fødslen af sit første barn. Hun ved endnu ikke, om hun får en dreng eller pige.
Fallulah har termin i efteråret. 
Fallulah har termin i efteråret.  Foto: Sisse Stroyer/Scanpix/arkiv

Danskerne lærte for alvor den dansk-rumænske sangerinde Fallulahs stemme at kende, da hendes nummer "Out of It" blev temasangen til DR-serien "Lykke".

Siden da er karrieren strøget afsted i hæsblæsende fart, og selv om sangerinden nu er gravid, har hun ikke tænkt sig at sænke farten.

- Jeg bliver ved, indtil babyen kommer, siger en lykkelig Fallulah til Ritzau Fokus, der på trods af sin termin i efteråret stadig har en fuldt booket kalender.

Tidligt på sommeren havde sangerinden, der lyder det borgerlige navn Maria Christina Apetri , energi til at deltage i TV2's underholdningsprogram Toppen af poppen hvor både Peter A.G., Ida Corr, Troels Gustavsen fra Noah, Lau Højen fra Carpark North, Djämes Braun og Hanne Boel også deltager.

- Det var det fedeste fællesskab, og jeg har fået nogle gode venner. Det, vi har til fælles, er, at vi alle har ret unikke lyde, siger Fallulah om oplevelsen.

"Superfishyality"-sangerinden skal have sit første barn med sin kæreste, sangeren Thomas Holm. Det musikalske par har valgt at gemme overraskelsen om, hvilket køn det lille barn har.

- Det er sjovere, når vi ikke ved, hvad det bliver. Vi er lige lykkelige uanset hvad, siger Fallulah, der har hittet internationalt med nummeret "Perfect Tense".

Af samme årsag har parret heller ikke besluttet sig for, hvad den lille skal hedde.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.