Høgh og norsk klub river kontrakten i stykker
Den 31-årige midterforsvarer udtrykte efter den forgangne sæson en vis utilfredshed med Vålerengas træner Kjetil Rekdal, så det er ingen overraskelse, at parterne nu ophæver kontrakten. Foto: Colourbox/free
Fodboldspilleren Nicolai Høgh får ophævet sin kontrakt med Vålerenga et år før tid.

Fodboldspilleren Nicolai Høgh er tilsyneladende færdig i Norge efter halvandet år i Vålerenga.

Høgh og klubben er blevet enige om, at rive hans kontrakt i stykker et år før tid.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Jeg fik desværre ikke spillet så meget fodbold, som jeg gerne ville, men sådan er fodbold. Jeg var vældigt tilfreds med min første halve sæson, men efter september fik jeg mindre spilletid, siger Nicolai Høgh til klubbens hjemmeside.

Den 31-årige midterforsvarer udtrykte efter den forgangne sæson en vis utilfredshed med Vålerengas træner Kjetil Rekdal, så det er ingen overraskelse, at parterne nu ophæver kontrakten.

Den norske avis VG skriver, at danskeren kom i klemme, da klubben investerede i stopperduoen Jonatan Tollås og Kjetil Wæhler, og Vålerenga har nu brug for pengene fra hans relativt høje løn til at købe en angriber for.

Nicolai Høgh spillede superligafodbold i Esbjerg, da han skiftede på en fri transfer i sommeren 2013. På Vålerengas hjemmeside spekuleres der i, at danskeren er på vej retur til Danmark.

/ritzau/