Hobro-strateg: Vi kan få en på snuden mod Silkeborg

Sport
Hobros Vito Hammershøj-Mistrati forventer et tæt opgør mod Silkeborg. (Foto: Foto: Henning Bagger/Scanpix)

Hobros Vito Hammershøj-Mistrati kræver en koncentreret indsats i lørdagens hjemmekamp mod Silkeborg.

Hvis Hobro vinder lørdagens hjemmekamp mod Silkeborg i den næstsidste spillerunde i Superligaens grundspil, vil holdet være meget tæt på en plads i mesterskabsspillet.

Hobro har lige nu 31 point efter 24 kampe og vil med tre point avancere fra en ottendeplads til en femteplads. De seks bedste hold går videre til kampen om medaljer.

Silkeborg er placeret som nummer 11 med 27 point efter 24 kampe, men kan med en sejr også stadig håbe på at ende i top-6.

Hobros midtbanespiller Vito Hammershøy-Mistrati fremhæver Silkeborgs profiler Davit Skhirtladze, Vladimir Rodic og Jens Martin Gammelby.

- Det bliver et svært og tæt opgør, og vi har snakket om, at hvis vi ikke er der 100 procent, så kan vi ryge ind i et nederlag.

- Omvendt, hvis de ikke er der 100 procent, så kan vi også godt køre dem over, siger Vito Hammershøy-Mistrati til klubbens hjemmeside.

- Jeg synes, det er et godt hold, og de har nogle profiler, som kan gøre ondt. Skhirtladze, Rodic og så selvfølgelig Gammelby er alle dygtige spillere.

- Så jeg synes, at det er et godt hold, og hvis ikke vi er der, så kan vi godt få en på snuden, advarer han.

Hobro indledte de første fire kampe i foråret med blot at få et point, men i lørdags fik holdet en forløsende sejr, da Lyngby blev besejret med 3-0.

Hobro-topscoreren, Pål Alexander Kirkevold, scorede de to sidste mål i sejren, mens Quincy Antipas var arkitekten bag det første mål.

- Selvtilliden og humøret er højt. Det betyder virkelig meget, at vi fik den sejr i Lyngby. Først og fremmest fordi det er lang tid siden, vi har vundet, og for det andet er vi nu også kommet på tavlen i foråret.

- Vi spillede en fantastisk kamp, og Pål spillede som den "gamle" Pål, som nogen vil mene, og lavede to vigtige mål. Forhåbentligt kan han bygge videre, og han betyder jo bare vildt meget for vores spil.

- Og det samme med Quincy, som også spillede en rigtig god kamp. Hvis de kan ramme deres niveau igen, så får vi nok et godt resultat.

- Men det kræver selvfølgelig også, at vi andre præsterer, ligesom vi gjorde i Lyngby, lyder det fra midtbanestrategen.

Kampen går i gang lørdag klokken 16.

/ritzau/