Her er favoritterne til at vinde Vild med dans: "Han kan komme rigtig langt"

Claus Elming er stoppet som vært i Vild med dans. I bliver det Sarah Grünewald (tv.) og Christiane Schaumburg-Müller (th.) der skal styre løjerne. (Foto: Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix)

Der er to favoritter til at vinde Vild med dans, vurderer Danske Spil.

En ny sæson af TV 2-prorgrammet Vild med dans står for døren. Onsdag bliver det nye hold dansere præsenteret for pressen, og Danske Spil nu sat odds på, hvilke par der er favoritter til at løbe med dansetrofæet, når sæsonen er ovre.

Og ifølge den danske spilletjeneste forventes den populære Bagedyst-deltager Rosa Kildahl, der danser med Esbern Syhler-Hansen, ikke at få succes med tango, jive og de andre danse.

Faktisk får man hele 35 gange pengene igen, hvis parret danser sig til tops.

Derimod har skuespiller Molly Egelind og hendes dansepartner Mads Vad gode chancer for at vinde. De har således sammen med den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen og Sofie Kruuse det laveste odds.

Sætter man sine opsparede kroner på et af de to par, får man dem fem gange igen. Og det er der særlige grunde til, forklarer Peter Emmike Rasmussen, Odds-ansvarlig i Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Molly Egelind er vores ene favorit, da hun ifølge hendes CV har erfaring med dans, og samtidig danser hun med Mads Vad som igennem mange år har været en af de populæreste dansere. Han har fem top 3-placeringer, deraf to sejre, så han er en værdifuld partner, siger Peter Emmike Rasmussen og fortsætter:

-Vi tror, Lars Christiansen kan komme rigtig langt til trods for at han selv udtaler, at han ikke har erfaring med dans. Vi tror, hans tekniske kunnen fra håndboldbanen kan overføres til dansegulvet. Samtidig vurderer vi også, at han nok vil få en del stemmer fra specielt fra den voksne kvindelige del af seerne, siger han.

Den nye sæson af Vild med dans kan følges på TV 2 fra den 7. september.

Find odds på alle dansepar her