Helena Christensen afslører vilde billeder fra fødselsdag: Fejret af rockstjerne
Helena Christensen fejrede musikeren Noel Gallaghers fødselsdag i weekenden. Foto: Danny Moloshok/Reuters
Modellen Helena Christensen tilbragte weekenden sammen med en lang række kendte musikere.

Som berømt supermodel har danske Helena Christensen mænget sig med nogle af Hollywoods helt store kendisser.

I weekenden festede den danske fotomodel også med nogle af rockmusikkens store navne, da hun var til fødselsdagsfest hos Oasis-stjernen Noel Gallagher.

Det afslører hun på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt en række billeder af fejringerne.

Et af billederne forestiller modellen, der står med armen rundt om den kendte musiker, der mandag den 29. maj fylder 50 år.

- Det er en ære og en fornøjelse at have kendt dig siden starten af det hele og at lære dig at kende nu igen.

- En endnu bedre begyndelse. Tillykke med fødselsdagen, og tak for det hyggelige lille teselskab, du og din fantastiske frue holdt, skriver Helena Christensen til billedet af fødselaren.

Tidligere på dagen delte den 48-årige model også et billede, hvor hun sidder sammen med guitaristen og sangeren Johnny Marr, der særligt er kendt fra rockbandet The Smiths.

- Brunch med Johnny, skriver hun til billedet, hvor hun ligeledes har armen rundt om musikeren.

Helena Christensen, der bruger en del af sin tid på at fotografere, har også delt billeder af Paul Simonon, der tidligere var bassist i det britiske punk-rockband The Clash, og "True Detective"-skuespilleren Woody Harrelson.

Derudover har hun delt billeder af den berømte stylist Katy England samt Primal Scream-forsangeren, Bobby Gillespie, sangeren Damon Albarn og Bono, der er forsanger for rockbandet U2.

Helena Christensen bor til daglig i New York sammen med sin søn Mingus, som hun har med ekskæresten, skuespilleren Norman Reedus.

Modellen har flere gange figureret på listen over verdens smukkeste, og hun har også været en af de højest betalte modeller.

Se billederne her, her, her, her, her og her.

/ritzau/FOKUS