Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche: Derfor er vi bedste venner
De to gode venner i et tæt kram. FOTO: Scanpix
De to populære tv-værter har været venner i godt tyve år, og det er ikke opstået ud af ingenting - et godt venskab kræver pleje og næring, fortæller de.

Det er tyve år siden, de to populære tv-navne Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche mødte hinanden første gang. De var blevet parret sammen på tv af Nordisk Film, og det viste sig at været et flot match. For både på skærmen og udenfor udviklede der sig et godt makkerskab.

I dag er de to stadig utrolig gode venner, og de vil derfor gerne inspirere andre til at turde kaste sig ud i venskaber og pleje dem. 

Det gør de med et foredrag i Køge 16. marts hos FOF.

- Vi har længe talt om et fælles foredrag, men har altid afvist det, fordi det ikke bare skulle handle om nogen ”sjove” tv-anekdoter. Men ved at tage udgangspunkt i vores venskab, og fortælle om, hvordan man plejer et godt og ægte venskab, håber vi at kunne inspirere andre til måske at blive bedre venner, siger Michèle Bellaiche om forefraget til Billed Bladet.

Du skal turde være ærlig

Michèle Bellaiche fortæller, at et godt venskab frem for alt handler om at være ærlig overfor hinanden.

Det er måske den ærlighed, der har gjort, at de to tv-værter har holdt sammen i så mange år. Dét og så en masse latter og godt humør, hvis man tolker lidt på Hans Pilgaards Facebook-opslag om foredraget:

- Og måske er det den eneste gang – det afhænger jo af, om det bliver sjovt og godt for andre end os. Under alle omstændigheder er det nogle gange vigtigt at huske, at vejen HEN til målet faktisk også byder på liv, latter og udsigt, hvis man tør stoppe op og kigge samt mærke efter, skriver han.