Hamstrede toiletpapir – Er brændt inde med 378 ruller

Corona
En kvinde er brændt inde med 21 pakker med 18 ruller toiletpapir hver. I alt 378 ruller. (Foto: Facebook)

En kvinde gik shop amok, da corona-krisen ramte – nu forsøger hun at sælge de mange ruller. Til dobbelt pris.

Toiletpapir blev en af verdens mest eftertragtede varer, da corona-pandemien ramte det meste af verden. Hamstringen gik amok, og hylderne i alverdens supermarkeder tømtes hurtigere end Mette Frederiksen kan sige "nedlukning".

Men det er nok alligevel de færreste, der gik hamstrings-amok som en mor fra Morayfield i Australien, der genhændigt fyldte adskillige indkøbsvogne med det nye guld.

Hylderne er for længst blevet fyldt op igen, og der er absolut ikke mangel på toiletpapir. Og den australske mor har tilsyneladende også indset, at hun har toiletpapir nok til resten af både sit eget og børnenes liv. Og vil måske også gerne have plads i huset til andet end toiletpapir.

Derfor har hun nu sat de mange overflødige ruller til salg på Facebook.

”Sælger overskydende toiletpapir, jeg ikke længere har brug for”, skriver hun i opslaget, hvor hun også beder om forståelse for, at hun blot forsøgte at forberede sin familie på pandemien. Alligevel prøver hun dog at lave en god handel – de mange pakker toiletpapir er nemlig sat til salg til det dobbelte af indkøbsprisen - ca 100 kr. pr. pakke.

Kvindens håb om ikke at blive svinet til gik fløjten, da hendes opslag blev delt på Reddit, hvor det er væltet ind med harske kommentarer:

– Hvordan kan du ikke længere have brug for toiletpapir? Du hamstrede det, så nu må du tage konsekvenserne, lyder et af de mere venlige indlæg.

Kvinden er dog ikke den eneste, der er kommet til at forkøbe sig i de paniske hamstrings-dage.

En mand – ligeledes fra Australien – forsøgte forleden at få pengene tilbage for de 50 pakker med 32 ruller toiletpapir og 150 flasker håndsprit, han havde hamstret. Supermarkedets leder svarede ham kontant med at vise mellemste finger på højre hånd…