Gudmundur oppe i nat for at forberede sig

Efter at have genset torsdagens kamp mod Rusland evaluerede landstræner Gudmundur Gudmundsson indsatsen.
Gudmundur Gudmundsson er godt tilfreds med den danske indsats mod russerne torsdag, efter han i nattens løb har set hele kampen igennem på video.
Gudmundur Gudmundsson er godt tilfreds med den danske indsats mod russerne torsdag, efter han i nattens løb har set hele kampen igennem på video. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Danmark leverede en fremragende indsats torsdag aften i første halvleg mod Rusland, hvor russerne kom bagud med 8-16, efter at det havde stået 8-8.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson godkender indsatsen, selv om Danmark lod russerne komme ind i kampen i anden halvleg.

- Det var meget vigtigt for os at vinde kampen mod Rusland. Jeg kiggede på kampen i nat, og jeg er meget glad for det, jeg så.

- Det er stadig sådan, at vi skal præstere over 60 minutter. Det er vigtigt at få styr på det.

- Men jeg er meget tilfreds med kampen. Vi har i store perioder fået styr på vores angrebsspil. Jeg er glad for mange ting, fordi vi også løste mange ting i forsvaret.

- I første halvleg havde vi en periode, som vi vandt 8-0. I anden halvleg lavede vi for mange tekniske fejl, og de lavede for mange mål på kontra, siger Gudmundsson.

Indtil nu har Danmark hentet sikre sejre over Rusland og Saudi-Arabien, mens det blot er blevet til uafgjort mod Argentina og Tyskland.

Den sidste modstander i det indledende gruppespil er Polen, som venter lørdag aften i Lusail Multipurpose Hall.

- Polen er en meget stærk modstander, som har en af de bedste bagkæder i verden. Holdet har nogle fantastiske skytter, gode stregspillere, fløje og målmænd, advarer landstræneren.

Tyskland fører gruppe D med syv point og mangler kun at møde Saudi-Arabien. Polen og Danmark har begge seks point, men danskerne indtager andenpladsen med en bedre målscore.

Dermed kan danskerne nøjes med uafgjort mod Polen for at snuppe andenpladsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.