Grevinde Alexandra svarer på kæresterygter
Grevinde Alexandra afviser, at hun har mødt en ny mand.  FOTO: Scanpix
Efter separationen er Alexandra klar til at kaste sig over en ny hverdag, men hvordan den skal se ud, er endnu ikke fastlagt. Én ting er dog klart, der er ikke en ny kæreste inde i billedet.

Grevinde Alexandras nye liv er så småt begyndt at tage form, efter hun sidste år flyttede fra manden, Martin Jørgensen.

Hun bor stadig i sit hus på Svanemøllevej på Østerbro i København og kan overfor HER&NU fortæller, at lige nu kan alt ske.

Men selvom der har været rygter om, at grevinden skulle have mødt en ny mand, er det altså ikke noget, hun selv kender til:

- Ja, det har jeg også læst. Det var også en nyhed for mig, at jeg skulle have mødt en ny. Det må jeg sige. Jeg har mange venner, men jeg har ikke fået nogen nye. Jeg kan kun sige desværre, det har jeg ikke.

Børnene flyver fra reden

Med eller uden en mand ser Alexandra lyst på fremtiden og fortæller, at drengene har det godt. Nikolai på 16 år går på kostskolen Herlufsholm, så han er ikke hjemme i hverdagen. Det er Felix på 13 år stadig, men måske skal han også på Herlufholm.

Til det siger Alexandra:

- Vi har overhovedet ikke taget nogen beslutning endnu. Børnene er meget forskellige, så det ved vi ikke. Hvis det var op til moren, så tager vi ikke nogen beslutning endnu.

Felix går kun i syvende klasse, fortæller Alexandra til HER&NU. Der er derfor ingen grund til at tage en beslutning endnu. Når beslutningen skal tages, er det mest af alt op til Felix, lyder det.